Spelarprofil: JENS CHRISTIAN SKREDE

Jens Christian Skrede spelte fast på A-laget i 1988 og 1989. Deretter litt til og frå i sesongane 1990, 1994 og 1995. God kantspelar og humørspreiar som pådrog seg eit av klubben sine mest spektakulære raude kort.

Jens Christian i opprykkssesongen 1988. Foto: Fjordingen.

   -Ditt beste minne frå tida i klubben

Opprykket til gamle 4.divisjon. Vi slo Svelgen 4-0 i avgjerande kamp i høljande regnvær. Festen etterpå var bra trass i at det var søndagskamp

1989 – herrelaget klar for spel i 4 divisjon (tilsvarar dagens 3.divisjon) Bak frå venstre: Even Kroken, Reidar Støverstein, Magne Øen, Oddvar Espe, Knut Jarle Kroken, Odd Tore Seljeset, Einar Bjørn Taraldset og Gunnar Grodås. Framme frå venstre: Lars Alv Haugen, Stig Sandvik, Gutorm Sæbø, Arne Bruheim, John Rasmus Sæbø, Robin Grodås og Jens Christian Skrede. Foto: Fjordingen

    -Hending du aldri gløymer?

Det må bli bortekampen mot Vik då eg fekk raudt kort. Dommaren var heilt kommod. Då han for n’te gong bles i vår disfavør, ropte eg «går du på batteri».. Dermed måtte eg ta ein tidleg dusj. Robin har etter denne hendinga alltid kalla meg Batteriet…

Artikkelen er henta frå Sogn Avis 15 august 1989

   -Beste medspelar i honndalsdrakt?

Oddvar Espe. Ein litt a-typisk honndalsspelar på eit lag med mykje musklar og fysikk. Oddvar teknisk finslepen, med eit nydeleg blikk for spelet . Han dikterte mykje av vårt offensive spel. Eg kom frå meir spelande lag som Eid og Heia, og fekk vel eit slags kultursjokk i møte med den fysiske fotballen i Honndalen. Oddvar var den eg spelte best saman med. Må også nemne Knut Jarle Kroken. For eit talent. Fart, teknikk og grei fotballforståelse. Gode avslutningar. God i lufta. Men skulle mjølke kyr og spele fele, så vart så som så med fotballtreninger.

   -Kva har Honndalsfotballen betydd for deg?

Mange gode opplevingar saman med kjekke folk. 

Comments are closed

© 2023 Hornindal Fotball