Spelarprofil: JAN RUNE OPPHEIM

Jan Rune Oppheim har gått gradene i Honndalsfotballen sidan miniputt/lilleputt, der Magnar Holvik og Nils Haugen var dyktige trenarar. Spelte på A-laget frå 1995 til 2009/2010 – og har også stilt sporty opp seinare ved behov, seinast i 2023 sesongen. 

2009 – Jan Rune Oppheim får her sitt einaste raude kort i karrieren. Det vart heimesiger 5-1 mot Loen. Dommar er Muhammet Barlla, Eid IL.


-Ditt beste fotballminne?

2-3 sigeren over førstelaget til Florø på Florø stadion i 4 div. i 2006 var fantastisk. Trur det var einaste tapet deira den sesongen. Då hadde vi et veldig godt lag. Same sesongen berga vi også plassen med 4-3 siger borte mot Årdal FK, etter å ha lege under 3-0 til pause.

2007 – Jan Rune Oppheim i bortekamp mot Selje, kampen enda 3-1 til Selje.
Honndalsspelar bak er Tarjei Lødøen. Foto: Stig Høynes, haugenfotball.no

-Hending du aldri gløymer?
Det må vere opprykksfesten i 2005 😊

-Din beste medspelar?
Det må vere Morten Taraldset. For en spelar!

-Personar i klubben du set ekstra høgt?
Der er mange som har betydd mykje, men Steinar Bakka og Gunnar Grodås var veldig sentrale i den tida eg var aktiv på seniornivå.

1995 – før sesongen. Bak frå venstre: Ståle Hatlelid, Rasmus Sætren, Magne Øen, Rasmus Bakke og Bjørn Solum. Framme frå venstre: Sveinung Otterdal, Joar Vellene, Ola Sætren, Oddvar Espe og Jan Rune Oppheim.

-Kva har Honndalsfotballen betydd for deg?
Veldig mykje. Fotballen har gitt meg mange flotte minne og opplevingar, og ikkje minst mange gode vennskap. Det å få oppleve opp og nedturar, vinne og tape som ein del av eit lag og ein kameratgjeng, det skulle eg ønske alle kunne få oppleve. Det er erfaringar for livet.

Comments are closed

© 2023 Hornindal Fotball