Fin start på sesongen for småjentelaget!

Småjentelaget starta sesongen med bortekamp mot Bremanger. Etter ein jamn fyrste omgong var stillinga 3-3 til pause. I 2 omgong var det eit heilt “nytt” Honndalslag på bana, og til slutt so vann dei ein fortent 8-4 siger over Bremanger.

Måla til HIL vart scora slik:
1-1 Ivrine Grodås
3-2 Mathilde Muldsvor Årvik
3-3 Emine Norevik Espe
Pause
3-4 Mathilde Muldsvor Årvik
3-5 Susanne Muldsvor Årvik
3-6 Emma Grothaug
3-7 Mathilde Bakke
3-8 Emma Grothaug

Kva trenar Svein Otto Espe sa til gjengen i pausen veit vi ikkje, men det gav vertfall resultat!
HIL forsvarte seg godt mot eit godt Bremangerlag.
Ein fornøgd gjeng etter ein god start på sesongen! Bak frå venstre: Mathilde Veras Kobberstad, Emine Norevik Espe, Mathilde Muldsvor Årvik og Susanne Muldsvor Årvik. Framme frå venstre: Mathilde Bakke, Ivrine Grodås, Adele Yri Oppheim, Vilde Muldsvor og Emma Grothaug.

Comments are closed

© 2023 Hornindal Fotball