Nye spelarar straks klar!

I forrige veke signerte 4 nye spelarar for klubben. Etter solid agentvirksomheit frå Arian Rødvik har dei 4 Voldastudentane Håkon Moen, Emil Abrahamsen, Paul Edwin Stærk og Sebastian Venås Wang kome til Honndalen for å spele fotball. Overgongane er signert og blir fullført i løpet av få dagar.

Frå venstre: Håkon Moen, Arian Rødvik, Emil Abrahamsen, Paul Edwin Stærk og Sebastian Venås Wang.

Her kan de blitt litt betre kjent med nykomarane!

Paul Edwin Stærk er 21 år gammel. Jeg kommer fra Moss, men flyttet til Volda for å studere sosialt arbeid. Jeg har spilt for Moss FK tidligere og favoritt posisjonen min er venstre ving, men har spilt mye som spiss også. På fritiden er jeg glad i å trene på treningssenter og være sosial. 

Emil Oskar Abrahamsen er 22 år. Spilte sist i Ekholt bk, har for det meste spilt venstre back og midtstopper. Studerer idrett og kroppsøving og har tidligere tatt en bachelor i friluftsliv og naturguide. Jeg liker å stå på ski og være med venner.

Håkon Nicolai Westlie Moen, er 22 år gammel og kommer fra Lier. Tidligere har jeg spilt for Stoppen SK, og der har jeg spilt siden jeg var 13, frem til i fjor sommer da jeg flyttet til Volda for å studere sosionom. På fritiden liker jeg å spille golf om sommeren, og ellers er jeg sosial og liker å reise. På aldersbestemte lag spilte jeg for det meste spiss, men i de senere årene har jeg spilte mest offensiv midtbane og høyreback. 

Sebastian V Wang, 25 år gammel fra Trondheim og studerer barnevernspedagog i Volda. Har tidligere spilt Ving og Vingback for Ilula Tigers (Tanzania). Jeg driver ellers med andre idretter som golf, løping og friluftliv. 

Arian kommer fra Oslo V, studerer nå i Volda for å bli barnevernspedagog. Jeg er 21år og har spilt fotball så og si hele livet mitt, da har jeg spilt som vingback, ving, indreløper og spiss. Min favorittposisjon er venstre ving. På fritiden liker jeg å være sosial og ha det gøy!

Arian Skaug Rødvik kom til klubben i fjor haust. Takka vere Arian har dei 4 andre blitt med oss.

Velkomne til Hornindal!

Comments are closed

© 2023 Hornindal Fotball