Tap for damelaget

Torsdag kveld spelte damelaget bortekamp mot Hareid. I fyrste omgong var vi det beste laget. Siri Lillestøl og Kristine Ekern Glosvik (debutant) scora kvart sitt mål som sørga for fortent 0-2 leiing til pause. Det såg det lyst ut for Honndalssiger, men i 2 omg. var Hareid klart best, dei snudde kampen og vann til slutt 4-2.

Siri scora HIL sitt fyrste mål i kampen.

Kampfakta:

Hareid – Hornindal 4-2 (0-2)

Gult kort: Gunn Ringheim og 1 Hareid.

0-1 Siri Oline Lillestøl 25 min

0-2 Kristine Ekern Glosvik 35 min

1-2 56 min

2-2 61 min

3-2 70 min

4-2 76 min

HIL sitt lag

Mia Lillevik Kjellevold, Siri Oline Lillestøl, Evelina Sætren, Annette Lillestøl, Sofie Støverstein, Mona Kleppe Skåden, Iselin Yri Oppheim, Susann Gausemel, Gunn Ringheim, Silje Torheim og Tirild Stensaker. Innbyttarar: Hanne Aanestad Moltumyr, Lena Underhaug, Kristine Ekern Glosvik, Laura Haugen og Anne Marte Leine-Dimmen.

Comments are closed

© 2023 Hornindal Fotball