Herrelaget starta sesongen med siger!

God start på sesongen for herrelaget!

Herrelaget starta sesongen med siger 2-1 heime mot Stadlandet. Kampen sett under ett var dette ein fortent siger, men sigermålet sat langt inne. HIL hadde mange store sjansar i begge omgangar, men vi lukkast ikkje med å score før Rasmus Bø sette ei riktig idømt straffe utagbart for Stadtkeeperen.

Kampfakta

Hornindal – Stadlandet 2-1 (1-1)

Publikum: ca. 80

Gult kort: Kristoffer Hatlestad Arnes og Rasmus Bø.

Mål for HIL: Sander Misund Haugen og Rasmus Bø (straffe).

Hornindal sitt lag:
Andreas Sollid, Eirik Tvinnereim, Håvard Sollid, Trygve Myrold, Lukas Lødemel, Emil Haugen, Elias Helset, Rasmus Bø, Sander Misund Haugen, Kristoffer Hatlestad Aarnes og Chrisander Øen.

Innbyttarar: Bjørnar Taraldset, Mathias Espe Lødøen, Tobias Tandsøy Veum, Endre Lødemel, Olander Espe, Ole Christian Nygård, Lars Midthjell Gjørven og Kristoffer Grodås.

Bak frå venstre: Dagmund Evebø, Håvard Sollid, Ole Christian Nygård, Bjørnar Taraldset, Eskil Seljeset, Emil Haugen, Kristoffer Hatlestad Arnes, Olander Espe, Trygve Myrold, Endre Lødemel og Gunnar Grodås. Framme frå venstre: Chrisander Øen, Eirik Tvinnereim, Mathias Espe, Lukas Lødemel, Andreas Sollid, Kristoffer Grodås, Sander Haugen, Rasmus Bø, Tobias Tandsøy Veum og Elias Helset.

Comments are closed

© 2023 Hornindal Fotball