Årsbeste for damelaget trass tap

Damelaget spela i kveld bortekamp mot serieleiar Blindheim 2. HIL kjem bakpå frå start også i dag. Heimelaget kjem raskt i føringa 2-0 og går til pause med 3-0 leiing. Etter pausen hevar Honndalsdamene seg fleire hakk og klarar å jobbe seg tilbake i kampen til stillinga 3-3 etter mål av Tiril, Laura og Evelina! Dessverre for HIL har heimelaget eit ekstra gir i sluttspurten og scora 2 mål i løpet av dei siste 5 minutta og kampen enda dermed med 5-3 siger til heimelaget. Trass tap er det mykje positivt å ta med seg frå kampen og dette er utan tvil damelaget sin beste kamp til no i år.

Målscorarane frå venstre: Evelina Sætren, Laura Haugen og Tirld-Elen Stensaker

Kampfakta Blindheim 2 vs Hornindal 5-3 (3-0)
Kort: ingen
Dommar: Per Johan Hagen, SIF/Hessa
Målscorarar:
1-0 8 min Martine Rusten Flesjå
2-0 10 min Martine Rusten Flesjå
3-0 20 min Martine Rusten Flesjå
3-1 48 min Tirild-Elen Stensaker
3-2 52 min Laura Haugen
3-3 60 min Evelina Sætren
4-3 85 min Martine Rusten Flesjå
5-3 89 min Jhea Mae Igot Sulebakk

HIL sitt lag:
Sigrid Sollid Tisthamar (keeper)
Ina Malén Nygård Leite
Mathea Haugen
Sofie Høgalmen Støverstein
Malin Grothaug Myklebust
Ida Seljeset Haugen
Elisebet Kanutte Hamre Lødemel
Evelina Sætren
Iselin Yri Oppheim
Malin Melvoll Muldsvor
Tirild-Elen Stensaker
Innbyttarar:
Siri Oline Lillestøl
Laura Haugen
Julie Haugen

Øvrige resultat 4 serierunde:

Tabellen etter 4 serierunde

Neste serierunde:

Comments are closed

© 2023 Hornindal Fotball