Ny siger til damelaget

I kveld (torsdag 5 okt.) vann damelaget 2-1 borte mot Skarbøvik/Hessa/Vigra. Mona Kleppe Skåden sende HIL i føringa 1-0 etter 15 min. Dette vart også stillinga til pause. I 2. omg. utlikna heimelaget, men ei scoring av Evelina Sætren 10 min før slutt sørga for at damelaget tek med seg 3 nye poeng heim.

Fornøgd gjeng etter kampslutt!

Kampfakta

SIF/Hessa/Vigra – Hornindal  1-2 (0-1)
0-1 Mona Kleppe Skåden (15. min)
1-1 Maria Tomren (55. min)
1-2 Evelina Sætren (80. min)

Målscorarane f.v. Evelina Sætren og Mona Kleppe Skåden.

Dommar: Ian William Elkington, Herd

HIL sitt lag:

Mia Lillevik Kjellevold
Evelina Sætren
Annette Lillestøl
Malin Kristin Ytrebø Storevik
Sofie Høgalmen Støverstein
Siri Oline Lillestøl
Mona Kleppe Skåden
Iselin Yri Oppheim
Fredrika Lødemel Sægrov
Silje Torheim
Tirild-Elen Stensaker

Innbyttarar:
Hanne Aanestad Moltumyr
Laura Haugen
Gunn Ringheim

Comments are closed

© 2023 Hornindal Fotball