Oppsummering av vårsesongen – damelaget

Damelaget har hatt ein grei vårsesong. Nokre store tap, men også mange gode kampar bl.a. sterke uavgjort resultat mot Volda 2 og Bergsøy. Spesielt kjekt er det å sjå at spelarane (Ida, Iselin, Mathea, Hanne og Evelina) som har tatt steget opp frå jentelaget har etablert seg godt i laget.

Resultat:

Hornindal – SIF/Hessa 1-2 (1-2)

Hareid – Hornindal 2-2 (1-2)

Hornindal – Hasundgot 2-6 (2-3)

Skodje – Hornindal 2-4 (2-3) (Skodje trekte laget sitt og samarbeidar no med Stordal så kampen blir dessverre for HIL ikkje teljande).

Hornindal – Bergsøy 1-1 (0-0)

Hornindal – Stordal 3-0 (Walk over sidan Stordal ikkje kunne stille lag)

Brattvåg/Nordborg – Hornindal 6-0

Hornindal – Volda 2 3-3 (3-2)

Stranda – Hornindal 5-1

Målscorarar: (inkl. Skodje kampen)

Sunniva Leivdal (midten) er toppscorar for HIL halvvegs i sesongen. Malin Ytrebø Storevik (t.v.) og Iselin Yri Oppheim har kvart sitt mål.

Sunniva 5 mål

Siri Oline 2 mål

Mariell, Fredrika, Ida, Iselin, Malin GM, Malin YS, Susann 1 mål kvar.

Kort:

Mariell og Sofie har eit gult kort kvar.

Tabellen:

Til hausten er det ein del spelarar som reiser på skule. Vi håpar at det kan kome nokre nye til. Sist spelar inn er Tirild Stensaker frå Stryn som melde overgong rett før sommarferien.

.

I sommar er det fast trening for damelaget kl.18.00 på onsdagar. Treningane er opne for alle damers som har lyst å spele fotball. Bildet er frå treninga onsdag 5juli. Då var det 13 damer (faste spelarar, ferierande og “pensjonerte” veteranar) som møtte til trening. Foto: L.A.HAUGEN

God sommar vidare!

Comments are closed

© 2023 Hornindal Fotball