Sterkt poeng mot Selje

Herrelaget spelte uavgjort 0-0 mot Selje i kveld. For redaksjonen var dette eit litt uventa poeng, og ikkje minst imponerande poeng! Godt jobba gutta!!! I dag tidleg var troppen på behaglege 16 mann, men sjukdom og jobb førte til at vi reiste utover med 13 mann. Håpet om poeng vart mindre for kvar time vi nærma oss avspark.

Foto: Stig Høynes, haugenfotball.no

Trenarduoen Evebø/Grodås har nok dreve coaching i verdensklasse, og dagens tropp må ha følgte ordrar til punkt og prikke. Her har dei rett å slett gjort ein kjempejobb både trenarar og spelarar! Rapportane seier at ut i frå spel og sjansar var Selje best, men HIL forsvarte seg bra gjennom heile kampen, og kom til nokre gode sjansar. Like før slutt kunne vi stjelt med oss 3 poeng heim, men vi utnytta ikkje sjansen som baud seg. Uansett, å ta med poeng frå Selje stadion er ikkje mange lag som klarar i år!!

Kampfakta:

Selje Stadion

Hornindal – Selje 0-0 (0-0)

Dommar: Aleksander Blålid, Flatraket IL

Kort: ingen til HIL

HIL sitt lag:

Kristoffer Grodås

Eirik Tvinnereim

Eskil Seljeset

Trygve Myrold

Olander Norevik Espe

Elias Helset

Sander Misund Haugen

Emil Haugen

Lukas Olai Lødemel

Tobias Tandsøy Veum

Bjørnar Taraldset

Innbyttarar:
Andreas Sollid

Mathias Espe

Comments are closed

© 2023 Hornindal Fotball